Haza > Rólunk


A THINKING Industries Corporation törekvései a csúcsminőségű kvarc márka építéséhez. A gyár, található a "The World of Stone" Shuitou, egy vezető és megbízható cég specializálódott a kutatás és fejlesztés, a termelés, az értékesítés és a szolgáltatás, mint az egyik modern nagy mesterséges kvarcgyártó vállalkozások, amelynek célja, hogy Kína kiváló minőségű mesterséges kvarc kő . Tíz év mesterséges kőműves tapasztalattal, modern menedzsment móddal és kiváló minőségű termékek gyártásával a kvarciparban alapítónk létrehozza saját márkáját "NYÁR". Van egy erős termékkutatás és fejlesztés, valamint a független innovációs képesség, ami nagyobb értéket teremt az ügyfél számára.


A Shunsen Industries Corporation , mint mi ugyanazt a tulajdonosi fiókvállalatunk, tapasztalattal rendelkezik a mesterséges kő és a nemzetközi üzleti területen dolgozó alkalmazottakkal és szakemberekkel. Sok éven át a Shunsen Industries Corporation szigorúan tudományos irányítást és üzemeltetést tesz lehetővé. A "Quality First, Customer First" mottóval a Shunsen jó hírnévnek örvend az ügyfelek világszerte. Biztosak vagyunk abban, hogy a legjobb szolgáltatásokat kínáljuk Önnek, és szívesen kérjük, és többet megtudni.


Előnyei:

● A gyártó üzem 20000 négyzetméteres területet foglal magában, három nemzetközi fejlett, automatikus kvarc kő gyártósorral, egyedülálló technikával. Mi kutatás és fejlesztés számos sorozat, sok tervez, a színek és a specifikációk a kiváló minőségű kvarc. Üzemünk évente 1 millió négyzetméter magas minőségű kvarcot gyárt. A fő piacok Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, Európában, Óceániában és a világ más részein helyezkednek el.

● Saját K + F laboratóriumunkkal a termékek lépést tartanak az idővel.

● Átment az ISO9001 és mindenféle ellenőrzési tanúsítványok, mint például: Környezetirányítási rendszer tanúsítás, minőségirányítási rendszer tanúsítás, CE, SGS stb.

● Az első osztályú professzionális csapattal, 10 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkező fiatal, tele szenvedéllyel, a legőszintébb szolgáltatási hozzáállással és gazdag szakmai ismeretekkel, aktívan bővítjük hazai és nemzetközi piacainkat, már elnyerte a konzisztens elismerést a hazai és a nemzetközi piacokon.

● A hazai és külföldi projektek, ideértve a Xiamen Nemzetközi Idegenforgalmi Szolgálati Terminál, a Xiamen Jimei Xincheng Chengyi Főiskola, a Tudományos és Technológiai Múzeum és a Könyvtár teljes körű projektjeit választották.

Hálás szívvel köszönjük a barátainkat, akik segítenek nekünk. Az elkövetkező 10 évben világos és csodálatos jövőt fogunk hozni!