SS5991 Mary White magas Polírozó összetett nagy keménységű kvarc kő kő

SS5991 Mary White magas Polírozó összetett nagy keménységű kvarc kő kő

Gondoltam a Industries Corporation Limited egyike a vezető kínai ss5991 mary fehér magas Polírozó kompozit kő nagy keménységű kvarc kő gyártók, Üdvözöljük nagykereskedelmi olcsó ss5991 mary fehér magas Polírozó kompozit kő nagy keménységű kvarc kő a gyárból, és ellenőrizze a ss5991...

A szálláslekérdezés elküldéseChat Now

Gondoltam a Industries Corporation Limited egyike a vezető kínai ss5991 mary fehér magas Polírozó kompozit kő nagy keménységű kvarc kő gyártók, Üdvözöljük nagykereskedelmi olcsó ss5991 mary magas fehér Polírozó kompozit kő nagy keménységű kvarc kő a gyárból, és ellenőrizze a ss5991 mary fehér magas Polírozó kompozit kő nagy keménységű kvarc kő ár velünk.

Fehér SS5991-Mary

Szín: fehér, tükör, de nem annyira tükör.

1.Leírás

Alkotó, mint 93 %-a a teljes kvarc kő, kvarc hozzá a gyantát, ásványi és egyéb addictives, megy keresztül a színkeverés, a magas nyomás vákuum feltétellel válik rendkívül compact vegyület. Után a szakmai vágás, szárítás, felszíni polírozás, kaparás és vastagsága kalibrálása, végül jön ki a kvarc kő.

2Létrehozása a márka

Summerly kvarc kinyomtathatja a márka, és a logó a film a felület, tintasugaras nyomtatás oldalán vagy lemez. Testreszabhatja a saját lapok, hogy a védjegy a tökéletes minőséget.

Hot Tags: ss5991 mary-fehér magas Polírozó kompozit kő nagy keménységű kvarc kő, Kína, gyártók, gyári Nagyker, olcsó, Ár
Kapcsolódó termékek
Vizsgálat