SS6306 Színes arany bézs kvarc munkalapok nem porózus kvarc járólap

SS6306 Színes arany bézs kvarc munkalapok nem porózus kvarc járólap

Gondoltam a Industries Corporation Limited egyike a vezető kínai ss6306 színes arany bézs kvarc munkalapok nem porózus kvarc járólap gyártók, Üdvözöljük nagykereskedelmi olcsó ss6306 színes arany bézs kvarc munkalapok nem porózus kvarc tábla a gyárból, és ellenőrizze a ss6306 színes arany...

A szálláslekérdezés elküldéseChat Now

Gondoltam a Industries Corporation Limited egyike a vezető kínai ss6306 színes arany bézs kvarc munkalapok nem porózus kvarc lemezek-gyártók, Üdvözöljük a nagykereskedelmi olcsó ss6306 színes arany bézs kvarc munkalapok nem porózus quartz üzemünk a járólap, és ellenőrizze a ss6306 színes arany bézs kvarc munkalapok nem porózus kvarc tábla ár velünk.

SS6306-színes arany

A Summerly kvarc

SUMMERLY KVARCvan egy magas-vég kvarc márka gondoltam a Industries Corporation erőfeszítéseket. Üzemünk találhatóA világ a kőShuitou, az egyik vezető és megbízható cég szakosodott kutatási amp; fejlesztés, termelés, értékesítés és szolgáltatás-az egyik a modern nagy mesterséges kvarc gyártó vállalatok, célzás-hoz termel Kína kiváló minőségű mesterséges kvarc kő. Tíz évesmesterséges kő üzleti, modern kezelési mód végrehajtásának tapasztalattal és kiváló minőségű termékeket előállító kvarc ipar, alapítónk hozzon létre a saját márka quot; SUMMERLY beállításnál. Van egy erős termék kutatás és a fejlesztés és a független innovációs képessége, magasabb értékteremtés az ügyfél számára.

Summerly kvarc---Kína felső kvarc kő gyártó!

Kvarc felületi minőség
Nincs deformáció, nem megtagadás oldalon,
Nincs homok lyuk, nem karmol, nem repedések,
Nincs kötés, nincs pont, nem üres.

Jellemzők és előnyök

1) Szilárdság és a tartósság

Kvarc kő tartalmaz több mint 90 % kvarc, erő megközelítést Mohs 6-7, nem késsel vágható, és alkalmazható nagy mérnöki közterület díszítésére.

2) A nem-szennyezés és saválló-

Rendkívül alacsony a víz abszorpciós ráta, ingyenes fennakadás abszorpciós stabil teljesítmény és a reakció a különböző savas és lúgos.

3) könnyen tisztítható

Egyszerű karbantartás és könnyű tisztítás a felület.

4) környezetvédelmi egészséges

Szigorúan válasszuk a nyersanyagok, valamennyi radioaktív anyagot, akár a mustár egy grade-dekorációs anyagok.

5) természetes textúra

A nyüzsgő textúra kő, a szemek, az egész kő, első osztályú emuláció hatás és természetes kő varázsát képviseli.

Az előnyei közé tartozik

Húsfeldolgozó üzem területe 20000 négyzetméteres, három nemzetközi fejlett automatikus kvarc kő gyártósorok, birtokol egy egyedülálló műszaki formula. A kutatás, és dolgozzon ki sok sorozat, számos formatervezési minták és a színek és a Kikötések-ból magas minőségű kvarc. A gyár jó minőségű kvarc évi 1 millió négyzetméter termel. Fő piacai az Észak-Amerika, Dél-Amerika, Európa, Óceánia és a világ más részein.

Miután a saját földi; D Laboratóriumi termékek lépést tartani a korral.

Telt ISO9001 tanúsítási és mindenféle ellenőrzési igazolásokkal, mint például: környezeti menedzsment rendszer tanúsítás, minőségi rendszer tanúsítványa, CE, NSF, SGS, stb.

Első-osztály szakmai csapat 10 éves tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi üzleti tevékenység, a fiatal és a teljes, a szenvedély, a legőszintébb hozzáállása és gazdag szakmai tudást, mi aktívan bontsa ki a hazai és nemzetközi piacokon, hazai és nemzetközi piacokon a következetes magas elismerést nyert.

Szerződő projektek, otthon és külföldön egyaránt, beleértve a Xiamen nemzetközi turizmus terminálnál válogatott egy komplett ingatlan projekt, Xiamen Jimei Xincheng Chengyi College, a tudomány és a technológiai Múzeum és könyvtár stb.

Hálás szívvel Köszönjük minden barátok, akik segítenek. A következő 10 évben mi fog meg világos és csodálatos jövő.

A mérete

A.Közös lemez mérete: 3000/ 3200mmX1400 / 1600mm

B.Thickness:12mm,15mm,18mm,20mm,30mm

Csomagolás amp; Szállítás

Csomagolás: A mi kvarc burkolólap általában tele Tengerálló erősen gázosított ládákban csempe csomagolva fa dobozok.

Részletek: Usuallly 6-7 köteg-/ 20 #39; konténer.

Szállítási határidő: Kb 15-20 nap után felfogó betét.


AlkalmazásHot Tags: ss6306 színes arany bézs kvarc munkalapok nem porózus kvarc járólap, Kína, gyártók, gyári Nagyker, olcsó, Ár
Kapcsolódó termékek
Vizsgálat